Välkommen till din Optiker i Södertälje

Välkommen till oss på Direkt Optik Södertälje, vår butik ligger på Jovisgatan 10. Vi erbjuder synundersökningar utförda av legitimerade optiker i en trevlig miljö i Södertälje centrum. Hos oss kan du välja mellan ca 750 olika bågar, det finns alltid några glasögon som passar just dig. 

3 för 1 på riktigt

Hos oss på Direkt Optik, din optiker i Södertälje, erbjuder vi dig alltid 3 par glasögon till priset av 1 par. Du kan till och med gå ihop med EN vän, du får 2 par glasögon och din vän 1 par.  Det är alltid samma höga kvalitet på första paret glasögon som de andra två paren.

Optiker södertälje

Kontakta oss

Direkt Optik Södertälje

Jovisgatan 10

151 72, Södertälje

08-55017040

Kontakta oss idag

Vägen till perfekt syn, kontakta din optiker i Södertälje

Kvalitetsglas och märkesbågar från ledande leverantörer.

Våra glasögonbågar

I vår Direkt Optik butik i Södertälje kan du välja mellan 750 olika glasögonbågar. Vi har alltid något som passar dina ögon och stil. Vi erbjuder ett stort urval av kända varumärken samt Direkt Optiks egendesignade glasögonbågar.

Glas och optik

Alla ögon är unika därför är det viktigt att det blir rätt. Våra optiker ser till att du får rätt glas med den kvalitet och egenskap som ni kommer överens om. Självklart erbjuder vi högkvalitativa glas från erkända glasleverantörer.

Delbetala

Vi kan erbjuda dig som vill ha möjligheten att dela upp betalningen. Välj Direkt Optik Fastpris så kan du dela upp kostnaden på ett smidigt sätt på tre olika sätt. Alternativt kan du delbetala med Direkt Optik Konto. Kontakta oss så berättar vi mer.

Garanti

Vi vill så klart att dina glasögon ska få följa med dig på alla dina aktiviteter. I samband med att du köper nya glasögon hos din Optiker i Södertälje, be om en förklaring på den garanti som ingår. Har du just köpt ett par glasögon och vill justera dem? Välkommen till oss!